www.knk-opleidingen.nl

De specialist in het geven van opleidingen en trainingen in de wereld van Documentherkenning!

Trainingen & Opleidingen

 

KNK-Opleidingen biedt een aantal Trainingen en Opleidingen aan waarin u en uw medewerkers in uw organisatie een ander inzicht geeft, waardoor men bewuster met de gerelateerde materie om zal gaan. 

Opleiding Identiteitsbewijzen en Documenten

 

 

Hier leert U hoe de echtheidskenmerken in o.a. Paspoorten, Identiteits en Rijbewijzen zijn opgebouwd en aangebracht, en hoe U deze kunt herkennen.

 Opleiding Documentherkenning

 

 

Hier leert U hoe je zelfstandig een document kunt onderzoeken. Voor het volgen van deze opleiding moet U wel eerst de opleiding Identiteitsmiddelen en Documenten gevolgd hebben.

Opfriscursus Identiteitsdocumenten

 

Heeft u al reeds wat kennis van genoemde zaken, en wilt u deze kennis wat opfrissen, dan bestaat er ook een mogelijkheid om dit bij ons te volgen. We kijken dan naar wat de cursist voor kennis bezit, en gaan refreshen waar nodig.

Natuurlijk kunt U ook voor specifieke en bijzondere opdrachten bij ons terecht.

De trainingen worden door ons "op maat" voor de klant samengesteld. Wilt u tijdens de training een specifiek gerelateerd onderwerp oefenen, is dit mogelijk!

De opleiding Identiteitsbewijzen & Documenten en de Opleiding Documentherkenning zijn 1 dags trainingen. Na ± 6 maanden zal er voor bovengenoemde opleidingen een refreshment dag zijn om de ervaringen van de cursisten van de afgelopen 6 maanden te bespreken en ze weer te te triggeren met wat tips en tricks! 

Heeft u al het één en ander georganiseerd, en bent u op zoek naar gasttrainers, ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Onze trainingen vinden plaats op een door ons gereserveerde locatie. Daar kunnen wij de trainingen aanbieden inclusief of exclusief lunch. Natuurlijk kunnen de trainingen ook op een door u gekozen locatie plaatsvinden.


Wilt u meer weten over al onze mogelijkheden en de prijzen van de trainingen, neem dan gerust contact met ons op, of vul het contactformulier op de website in!

 

 

Info
Instagram