www.knk-opleidingen.nl

De specialist in het geven van opleidingen en trainingen in de wereld van Documentherkenning!

Als U wat meer wilt weten!

 Onze cursussen, trainingen en adviezen zijn afgestemd op diegene die dagelijks te maken hebben met Identiteitsdocumenten, Paspoorten en Rijbewijzen.

Eigenlijk betekent dit dat iedereen hier mee te maken heeft. Om maar een paar eenvoudige voorbeelden te noemen, autoverhuur, een testritje met een nieuwe auto bij de autodealer, lidmaatschappen bij diverse instanties zoals sportclubs, registratie van uw identiteitsgegevens bij diverse commerciële instellingen en bedrijven, het afsluiten van koopcontracten, het aangaan van contracten bij telecombedrijven, registratie van uw identiteitsgegevens via het internet, de aankopen die u in de winkel betaalt met de euro. Te veel om op te noemen!

Het is mogelijk dat u na het lezen van deze informatie misschien wat meer zou willen weten over onze diensten. Wij richten ons natuurlijk niet alleen op de professionele branche, maar ook op de particuliere sector.

Wilt u contact met ons, ga dan naar onze contactpagina. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen, waarna wij met u contact opnemen!